Privat besøg 2020

Julemanden har lånt en tablet af IT-nissen, så børnene i år får muligheden for at få en video hilsen til jul, istedet for et besøg.

Nissefamilien på hospitalsbesøg, 2019.

Det er overhovedet ikke det samme som det plejer, og det ved vi godt – men det er det bedste alternativ vi har for at vi kan passe på hinanden og undgå at julemanden skulle bringe virus fra hjem til hjem

En videohilsen koster 200,- som går ubeskåret til Julemandens hospitalsbesøg på Hvidovre hospital juleaften. Her besøger nissefamilien hvert år de indlagte børn med gaver og godter. Hospitalsbesøget foregår i samarbejde med Ildsjælene og Dansk Julemands Laug. Beløbet betales på MobilePay til 300047. Bemærk at du senest kan bestille d. 18.12.20.

Når du har betalt, sender du en mail til Info@simonbrons.dk, med emnefeltet VIDEO. Mailen skal indeholde navn og alder på børnene som skal modtage videoen. Herefter sendes videoen tilbage til din mailadresse inden d. 24.12.20.

Bemærk at videoen hører under reglerne om ophavsret og derfor ikke må deles på sociale medier, vises offentligt eller lign. uden rettighedshaverens tilladelse.