Om

562326_10200912555353117_123048130_nHvem er jeg egentligt? Det er der måske nogle der vil spørge sig selv om.

Hvis man kigger på min dåbsattest hedder jeg Simon Brøns, men som du kan se herinde så har jeg flere navne 😉

Jeg er en frisk, smilende, engageret og altid veloplagt ung fyr. Født, opvokset og bosat på Amager og så er jeg studerende i mediebranchen.

Jeg har været spejder siden jeg var helt lille, og det er her underholdningen kom ind i billedet.

Vi har alle som barn klædt os ud som nisse eller julemand op til jul, men min egentlige debut var i 2011, hvor spejderne havde brug for en julemand til Juleoptoget på Amagerbrogade og resten af året havde jeg svært ved at ligge kostumet på hylden.
Jeg endte derfor med at besøge forskellige børnehaver, spejderarrangementer (m. dans på rådhuspladsen, tog tur, mus m. pebernødder ved vesterport og trylleri på hovedbanegården), og så var der Giv-en-lasagne-til-en-hjemløs-dagen. Der var jeg også at finde i en lille times tid, hvor jeg spredte god stemning og gav pebernødder væk til alverdens mennesker.

Siden da er det gået stærkt! Og jeg optræder nu også med Klownen Vupti, som er min fjollede klovne karakter.

Nogle gange tager jeg mig selv til hovedet og tænker, hvad har jeg rodet mig ud i? Men med en positiv tanke. Jeg elsker at underholde folk, og når jeg er ude og optræde er det vigtigeste for mig at jeg ikke er Simon, men er den karakter som jeg er når jeg er ude.

Hvis du har brug for et festligt indslag til dit arrangement så er det helt sikkert det rette sted du er kommet 🙂

Jeg glæder mig til at komme på besøg hos dig!

Festlige hilsner – Simon Brøns